SAILCLOTHTENTEN

Een sailcloth tent biedt een elegante, romantische en natuurlijke buitenruimte voor uw evenement. De ronde en ovale tentvormen passen sierlijk in het landschap en zorgen voor maximaal gebruik van de ruimte. Sailcloth tenten geven het hele jaar door een fantastische bescherming tegen het weer.

EEN SCHITTERENDE
LOCATIE
VOOR ELKE
GELEGENHEID


De sailcloth tenten zijn één van de meest populaire tenten van dit moment. Eigentijds, opvallend en veelzijdig bieden ze een schitterende locatie voor elke gelegenheid. Onze weerbestendige tenten zijn gemaakt van waterdicht doek, met vakmanschap gemaakt waardoor het een combinatie is van elegantie, duurzaamheid en eenvoud. De palen zijn gemaakt van massief hout. Feestelijke vlaggen in een reeks kleuren kunnen op uw verzoek worden toegevoegd.

Door de elegante lijnen, de magische gloed en het moderne en exclusieve karakter, kunt u een onvergetelijke sfeer creëren. Onze sailcloth tenten zijn 100% waterdicht en verkrijgbaar in verschillende formaten. Ook kan de tent worden afgesloten door het gebruik van dichte of transparante zijwanden.


ADVIES & OFFERTE
Toelichting materieel & veiligheid