VOORJAARSACTIE PALMIYE:
BIJ DE AANSCHAF VAN EEN LAMELLENDAK, VOUWDAK OF GLASWAND KRIJGT U EEN
18" KAMADO BBQ CADEAU!


- Kleur BBQ: Blauw
- Diameter body: 45,67 cm
- Diameter grillrooster: 38,3 cm
- Hoogte: 107 cm
- Werkhoogte: 78 cm
- Hoogte grillruimte: ~23 cm
- Gewicht: 62 KG
- Aantal personen: 4 tot 5

Deze actie is geldig t/m 30 april 2021.

Wanneer u bij BOZONLUME in maart producten van Palmiye koopt, ontvang u hierbij een zomers cadeau. Zo geniet u van uw nieuwe aanschaf en maakt u er met een BBQ een extra feestje van als uw familie, vrienden, buren en dierbaren een kijkje komen nemen. Dit is een keuze waar u zeker geen spijt van krijg, want Palmiye staat garant voor topkwaliteit producten en jarenlange ervaringt! De BBQ is inclusief bamboe plankjes, onderstel, wielen, handleiding en montage-materialen zodat u hem direct een mooie plek kunt geven.


De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt en ook voor uw terras en locatie is er een mooie oplossing op maat. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en u te overtuigen van onze kwaliteit en betrokkenheid.

Contact opnemen

Kijk hieronder en bij de producten en oplossingen op deze website voor meer informatie over het Pamliye aanbod in lamelledaken, terrasvouwdaken en glaswanden.
Het Palmiye assortiment is zowel geschikt voor zowel particulieren als voor (horeca)ondernemers, en biedt heel veel inspirerende slimme oplossingen.SKYROOF COMPACT
LAMELLENDAK

Aluminium lamellendak

De perfecte lichtinval op uw terras


SKYROOF PRESTIGE
LAMELLENDAK

Aluminium Lamellendak

Het cabrio-effect in uw tuin


PERGOLA
VOUWDAK

Vouwdak met aluminium frame

Ultieme flexibiliteit en strakke belijning


HEEFT U VRAGEN? BEL ONS, WE BEANTWOORDEN ZE GRAAG!